1pyYQWxAQjq6WK8BcPNW2A_thumb_19

Najaarsaanbieding!

Als je wilt ervaren wat haptotherapie jou te bieden heeft of je hebt een concrete hulpvraag, dan heeft Haptotherapie Bolsward nu een leuke najaarsaanbieding voor je!

Kosteloos kennismaken met haptotherapie? Ik zoek mensen tussen de ca. 20 en 70 jaar, die vrijblijvend kennis willen maken met haptotherapie. Wat is haptotherapie nou eigenlijk? Is dat niet zweverig? Ben ik daar niet veel te nuchter voor? Op wat voor manier kan mij dat helpen?

Heel kort uitgelegd: Haptotherapie brengt je, door middel van gesprek en oefening/aanraking weer in contact met je gevoel en emoties, zodat voelen, denken en doen weer in balans komen. Je leert herkennen en erkennen wat goed voor je is en wat niet. Niets zweverigs aan dus. Leef je vanuit de gedachte van wat moet of van je verwacht wordt? Heb je onbegrepen lichamelijke klachten? Kan je nee zeggen? Draait je hoofd overuren en kan je de uit-knop niet vinden of vraag je je af waarom je niet lekker in je vel zit? Kan jij gewoon diegene zijn, die je diep van binnen bent? Wellicht is haptotherapie wat voor jou!

Op deze website lees en zie je alles over haptonomie, haptotherapie, de praktijk en mijzelf.

Je krijgt twee afspraken van ca. 50 minuten, bestaande uit een gesprek en oefening/aanraking op de behandelbank. Deze twee afspraken zijn kosteloos. Als je hierna verder wilt, kan dat tegen gereduceerd opleidingstarief.

Deze aanbieding is geldig bij aanmelding tot 1 december 2019.

Heb je interesse, neem dan contact met mij op via het contactformulier of bel mij even.

Vriendelijke groet,

Pascalle