isabella-and-louisa-fischer-9_5z24t0DFA-unsplash

Najaarsaanbieding 2020

Herken je een of meer van onderstaande uitspraken?
 
“Ik ben altijd moe, zelfs als ik goed slaap..”
“Ik voel me gestresst, ontspannen vind ik steeds moeilijker”
“Mijn hoofd staat nooit stil, waar is de uitknop?”
“Ik voel me rot, terwijl alles toch wel goed gaat?”
“Ik kan echt geen nee zeggen”
“Ik heb lichamelijke klachten, maar de dokter zegt dat er niets aan de hand is… Wat nu?”
 
Misschien is haptotherapie wat voor jou, maar weet je wat haptotherapie is?

Heel kort uitgelegd: De therapeut helpt je om, door middel van gesprek en oefening/aanraking weer in contact te komen met je eigen gevoel en emoties. Hierdoor komen voelen, denken en doen weer in balans. Je leert herkennen en erkennen wat goed voor je is en wat niet en hier je gedrag op af te stemmen. Herken je een of meer van bovenstaande uitspraken? Leef je vanuit de gedachte van wat moet of van je verwacht wordt? Vraag jij je af waarom je niet lekker in je vel zit? Kan jij gewoon diegene zijn, die je diep van binnen bent?

Op deze website lees en zie je alles over haptonomie, haptotherapie, de praktijk en mijzelf. Mocht je je niet herkennen in bovenstaande voorbeelden, maar na het lezen van mijn site toch het gevoel hebben dat haptotherapie jou zou kunnen helpen, neem ook dan gerust contact op.

De najaarsaanbieding van vorig jaar was een groot succes. Veel mensen bezochten de praktijk en meerdere keren hoorde ik terug, dat deze aanbieding het laatste zetje was wat ze nodig hadden om contact op te nemen.  Dat is de reden dat ik de najaarsaanbieding dit jaar opnieuw aanbiedt. Je krijgt twee afspraken van ca. 45-50 minuten, bestaande uit een gesprek en oefening/aanraking op de behandelbank of in de ruimte. Deze twee afspraken zijn kosteloos. Als je hierna verder wilt, dan kan dat uiteraard. Ik zal dan een op jou afgestemd behandelplan opstellen en je kunt direct, zonder wachttijd, starten.

Deze aanbieding is geldig bij aanmelding tot 12 oktober 2020.

Heb je interesse, neem dan contact met mij op via het contactformulier of bel mij even.

Vriendelijke groet,

Pascalle